Excl. poppetjes

NATURE Glazen stolp 14x21 cm met quote

Artikel 14 van 17
€ 12,95 (inclusief btw)

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

In deze mooie stolp in het formaat 14x21 cm ( formaat inclusief houten plateau ) zet je je eigen gezinnetje in poppetjes. Wordt geleverd inculsief een quote-kaartje en optioneel een tweede quote.

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

N.B. deze accessoire wordt gemaakt van hout. Knoesten en/of imperfecties kunnen voorkomen. Mocht je dit te storend vinden na ontvangst van het product, kan dit product op je eigen kosten geruild worden. 

LET OP!! Voor de stolpen geldt het volgende: In onze stolpen kan een klein luchtbelletje zitten. Dit is bij het maken van de glazen stolpen bijna niet te voorkomen. Wanneer er meerdere kleine luchtbelletjes in de stolp zitten bekijken wij altijd of deze aan één kant zitten zodat de andere kant van de stolp egaal is. Wanneer je de stolp met het luchtbelletje aan de achterkant plaatst dan zul je deze door de quote en eventueel droogbloemen niet zien. Mocht je dit te storend vinden na ontvangst van het product, kan dit product op je eigen kosten geruild worden. 

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2024 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op! Vermeld even bij de opmerkingen wanneer je jouw bestelling graag wil ontvangen voor Sinterklaas of Kerst..