Letterarmbandjes

Bij Sweet Petite Jolie vind je naast de houten poppetjes en wenskaarten ook leuke armbandjes met letter. Deze armbandjes zijn gemaakt van elastiek, dit draagt prettig en je hebt geen last van bungelende touwtjes die ergens achter kunnen blijven steken. Ieder armbandje letterkralen wordt speciaal voor jou op maat gemaakt!

We hebben armbandjes met verschillende kleuren elastiek: zwart, beige, roze, lila en fluor roze. Een letter armbandje stel je zelf eenvoudig samen met een gekozen naam of tekst. Het knoopje aan de onderkant is gemakkelijk los te halen, waardoor je het bandje strakker of losser kunt knopen. Naast verschillende kleuren elastiek kies je ook voor een letterkraal in zwart, wit, goud, zilver, blauw of roze. We hebben speciaal voor jou al de mooie combinaties samengesteld, het enige wat jij nog hoeft te doen is een elastiek armbandje kiezen en aan ons doorgeven welke naam of tekst je er op wil hebben. Handig toch?

Wist je dat de elastiek armbandjes van Sweet Petite Jolie ook leuke cadeautjes zijn? Super leuk om te geven, maar nóg leuker om te krijgen. Bijvoorbeeld als kraamcadeau is een armbandje met naam baby leuk om te geven. En heb je ook onze vriendschapsarmbandjes gezien? Zo’n armbandje met kralen past bij iedere leeftijd!

Hoe bepaal ik de maat van het armbandje?
Meet je polsmaat op met een soepel meetlint. Strak, maar niet knellend meten onder het 'knobbeltje' van je pols. Bij Sweet Petite Jolie kun je de volgende maten armbandjes bestellen:

  • Polsomvang 16,0 - 16,5 cm: advies maat armband 17 cm S
  • Polsomvang 16,5 - 17,5 cm: advies maat armband 18 cm M
  • Polsomvang 17,5 - 18,5 cm: advies maat armband 19 cm L
  • Polsomvang 18,5 - 19,5 cm: advies maat armband 20 cm XL
  • Polsomvang 19,5 - 21,5 cm: advies maat armband 21 cm XXL

Is er ook een armbandje voor kinderen?
Ja! Ons armbandje met naam maat XS is geschikt voor kinderen. Geef bij de bestelling in het veld 'Opmerkingen' ook de leeftijd van het kindje door, dan passen wij het armbandje daar op aan zodat het bandje past. 

Hoe bestel je een armbandje met naam of tekst?
Kies de juiste maat en vul in het vak 'Naam/tekst:' de naam of tekst in die je graag op het armbandje wil hebben.

© 2020 - 2023 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op: i.v.m. zwangerschapsverlof is het personaliseren van poppetjes tijdelijk niet mogelijk.