NATURE Glazen stolp 17x25 cm met quote & tak

Vorige Artikel 15 van 18 Volgende
€ 14,95

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

In deze mooie stolp in het formaat 17x25 cm zet je je eigen gezinnetje in poppetjes. Wordt geleverd inclusief een droogbloem takje en een van de volgende quote-kaartjes:

  • All you need is love
  • Family
  • Forever

LET OP! Het takje kan verschillen van soort en kleur, dit is omdat wij afhankelijk zijn van wat onze leverancier op het moment aan droogbloemen heeft.

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

Groter formaat stolp nodig?
Binnen onze collectie hebben we nog een grotere stolp dan deze 17x25 cm maat. Deze houden wij achter de hand voor extra grote families, dus wanneer je een grote bestelling poppetjes plaatst. Deze hebben we niet standaard geplaatst op de webshop, i.v.m. wijze van verzending. Wil je graag een grotere stolp bestellen? Stuur ons dan een e-mail.

N.B. deze accessoire wordt gemaakt van hout. Knoesten en/of imperfecties kunnen voorkomen. Mocht je dit te storend vinden na ontvangst van het product, kan dit product op je eigen kosten geruild worden. 

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2021 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel