Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen of je vraag hier tussen staat. Wanneer het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staat kun je contact met ons opnemen via telefoon (Doenja de Brouwer, +31 6 14 19 29 39 op dinsdag en woensdag), of stuur een e-mail naar info@sweetpetitejolie.nl. Je mag ook een Whatsapp-bericht sturen naar bovenstaand telefoonnummer (op dinsdag en woensdag). Vragen over reeds geplaatste bestellingen verzoeken we je per e-mail te stellen. 

Wil je verkooppunt worden? Registreer je dan via onderstaand contactformulier.

Over ons
Ben je benieuwd wie er achter deze webshop schuilt? Lees hier meer over ons.

Levertijd
Doorgaans versturen wij bestellingen binnen 2-8 dagen. Rondom feestdagen, vakantieperiodes en bij speciale verzoeken hanteren wij een levertijd van max. 3 weken. Lees hier meer over onze levertijd. 

Contactgegevens
Sweet Petite Jolie
Doenja de Brouwer

Mierloseweg 244
5707 AV  Helmond
E: info@sweetpetitejolie.nl

  

KvK: 74335111
IBAN: 
BTW: NL001888098B39

Let op: bovenstaand adres is het correspondentieadres en bezoekadres op afspraak (geen winkel, onze werkplaats is hier gevestigd). Uiteraard mag je hier na het maken van een afspraak je bestelling op komen halen. We vragen je daarvoor een e-mail te sturen nadat je bericht hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat om af te halen.

 

Contactformulier verkooppunten

Heb je interesse om in jouw winkel de collectie van Sweet Petite Jolie te verkopen? Door onderstaand contactformulier in te vullen kom je bij ons in de database van potentiële verkooppunten. Wanneer wij een mogelijkheid zien tot een samenwerking, zullen we contact opnemen en vrijblijvend onze informatie en inkoopvoorwaarden toesturen.

Let op:
1. Op dit moment nemen wij minimaal nieuwe verkooppunten aan. Dit i.v.m. zwangerschap en niet genoeg capaciteit om alle aanvragen aan te kunnen nemen. We vinden kwaliteit en service erg belangrijk en onze groei mag dan ook niet ten koste gaan van deze kernwaarden.

2. Voorlopig nemen wij geen nieuwe webshop/online-verkooppunten aan. Wij hebben op dit moment een aantal goede aanbieders online naast onze eigen webshop, en willen niet in elkaars vaarwater gaan zitten. (Uitzondering: ben je een online verkoper die haar klanten grotendeels via social media binnenhaalt, met een bereik van minimaal 20.000 volgers, neem dan gerust eens contact op voor een samenwerking). 

3. Wij hanteren een afstand van minimaal 30 km tussen onze verkooppunten. 

4. Wij zijn op dit moment met name nog op zoek naar verkooppunten in Groningen, Friesland en de Randstad. 

Vernieuwen
© 2020 - 2022 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel