Disclaimer

Sweet Petite Jolie (Kamer van Koophandel, Eindhoven: 74335111), verleent u hierbij toegang tot www.sweetpetitejolie.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Sweet Petite Jolie behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op deze website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van en/of afspraak met Sweet Petite Jolie.

Beperkte aansprakelijkheid
Sweet Petite Jolie spant zich in om de inhoud van www.sweetpetitejolie.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.sweetpetitejolie.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Sweet Petite Jolie. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.sweetpetitejolie.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen (zoals beelden, logo en teksten) liggen bij Sweet Petite Jolie. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sweet Petite Jolie, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. De teksten en vormgeving van www.sweetpetitejolie.nl is tot stand gekomen in samenwerking met Ontwerpstudio Nanaa.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

© 2020 - 2024 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op! Vermeld even bij de opmerkingen wanneer je jouw bestelling graag wil ontvangen voor Sinterklaas of Kerst..