Herroepingsrecht

Heb je spijt van je aankoop of had je een andere verwachting van de producten? Je hebt de mogelijkheid de aankoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst. Tijdens deze bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Let op: heb je gekozen voor een speciaal verzoek of op maat gemaakte armband? Dan is het helaas niet mogelijk om je bestelling te retourneren of te ruilen, omdat deze speciaal voor jou gemaakt is.

Hoe werkt het?
Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via info@sweetpetitejolie.nl, zodat we weten dat we een retourzending kunnen verwachten. Een e-mail met nodige informatie (naam, ordernummer en welke producten je terugstuurt) volstaat. Eventueel mag je het herroepingsformulier invullen en bij je retourzending voegen.

Ons herroepingsformulier kun je hier downloaden.

Verpak het onbeschadigde product goed en zorgvuldig in de originele verpakking, om beschadigingen onderweg te voorkomen. Bewaar ook altijd het verzendbewijs van je retourzending.

Na ontvangst door ons in goede orde, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Mocht je ervoor kiezen je gehele bestelling terug te sturen, ontvang je het totaal van de factuur inclusief verzendkosten retour. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Stuur je retourzending naar:

Sweet Petite Jolie
T.a.v. retouren
Kromme Steenweg 35
5707 CB  Helmond

Vragen?
Heb je vragen over ons retourbeleid? Stuur ons een e-mail via info@sweetpetitejolie.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 6 14 19 29 39. Lees ook onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

© 2020 - 2024 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op! Vermeld even bij de opmerkingen wanneer je jouw bestelling graag wil ontvangen voor Sinterklaas of Kerst..