Wholesale

Sinds 2019 heeft Sweet Petite Jolie verkooppunten in Nederland en België. Bekijk hier al onze verkooppunten. Heb je interesse om in jouw winkel de collectie van Sweet Petite Jolie te verkopen? Neem contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl en we sturen je graag vrijblijvend onze informatie en inkoopvoorwaarden toe.
 

​      

 

Hoe werkt het?

Nadat je contact met ons hebt gehad, maken wij een account voor deze webshop voor je aan. Handige aan zo'n account is dat al je gegevens hierin worden opgeslagen, en je deze gegevens bij een volgende bestelling niet opnieuw hoeft in te vullen. Ook kun je hier je bestelgeschiedenis bekijken. Je bestelling plaats je via onze speciale pagina, je ontvangt hiervoor de link nadat we een account voor je hebben aangemaakt. 

Adviesverkoopprijzen
Alle adviesverkoopprijzen zijn zichtbaar in ons particuliere webshopgedeelte. In principe hanteren we deze prijzen als adviesverkoopprijs voor al onze verkooppunten. Uiteraard staat het je vrij om zelf je marge te bepalen. Wijzigingen in adviesverkoopprijzen voor de losse producten gaat altijd in overleg met Sweet Petite Jolie. Lees ook onze veelgestelde vragen.

 

 Is wholesale possible for other countries besides The Netherlands and Belgium?
Yes, that's possible! Please contact us via info@sweetpetitejolie.nl for more information. 

 Ist ein Großhandel für andere Länder als die Niederlande und Belgien möglich?
Ja, das ist möglich! Bitte kontaktieren Sie uns über info@sweetpetitejolie.nl für weitere Informationen.

 Le vente en gros est-elle possible pour des pays autres que les Pays-Bas et la Belgique?
Oui, c'est possible! Veuillez nous contacter via info@sweetpetitejolie.nl pour plus d'informations.

© 2020 - 2021 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel