Over Sweet Petite Jolie

Wij zijn Doenja, Tijn en Jolie.

Een Nederlands gezinnetje wonend in het bruisende Helmond. Al vanaf jongs af aan ben ik (Doenja) al bezig met het vinden van verfijning in kleine dingetjes. Knutselen en stileren zijn altijd al mijn hobby's geweest.

Na de geboorte van onze lieve Jolie nam dit 'knutselen' en stileren een heel ander niveau aan. Graag vertel ik je meer over het onstaan van Sweet Petite Jolie hieronder!

    Over Sweet Petite Jolie, merk SPJ | Sweet Petite Jolie  

 

Armbandjes

Na de geboorte van Jolie maakte ik een armbandje van letterkralen met de naam JOLIE. Na een Instagrampost van dit armbandje kreeg ik veel reacties en vragen of ik deze ook voor de verkoop maakte! Dit was niet mijn intentie, maar ach waarom niet?

Zo begon Sweet Petite Jolie. 

Met mijn verslaving aan mooie, en vooral op elkaar afgestemde, producten begon ik enthousiast mijn Instagramaccount Sweet Petite Jolie. Hier bood ik de armbandjes voor de verkoop aan. Gecombineerd met wat kiekjes van ons gezin, ons interieur en favoriete producten liep het aantal volgers snel op. De verkoop van de armbandjes liep zelfs zo goed dat ik op een punt kwam om goed na te gaan denken of ik hier nog wel mee door wilde gaan. Ieder 'vrij' moment naast mijn werk en de zorg voor Jolie was ik bezig met het verwerken van bestellingen.

Het voelde gehaast en alsof ik niet meer volop kon genieten van mijn gezin. Tijd om te stoppen dus, of in ieder geval tijdelijk. Je raad het al, dat hield ik niet heel lang vol. Het kriebelde te veel om bezig te zijn met wat ik zo leuk vond!

Ik probeerde mijn privé leven zo in te richten dat het goed te combineren zou moeten zijn. Omdat mijn hoofd altijd boordevol ideeën zit, maar ik te weinig tijd heb om alles uit te werken, komen er maar enkele dingen uit die ik echt goed kan uitwerken. Het begint met een post op Instagram en samen met de reacties van mijn volgers bekijk ik of het de moeite waard is iets verder op te pakken en goed uit te werken. Lees hier meer over de armbandjes.

      

 

Houten poppetjes

Voor mijn schoonouders maakte ik als kerstcadeau een houten gezinnetje in een lijstje. Helemaal op maat, afgestemd op hun eigen gezin.

Na een post hiervan op Instagram stroomden de vragen binnen of ik deze ook in opdracht wilde maken. Same story! Omdat ik er zelf zo van genoten had om de houten poppetjes als cadeau te maken en te geven, was dit iets wat ik graag verder uit wilde gaan werken. 

Nu ruim een jaar later krijgen we iedere dag leuke bestellingen binnen en hebben wij inmiddels meerdere verkooppunten in Nederland en België. Daar zijn we best wel een beetje trots op!

Aangezien de vraag zo groot is geworden, helpen zelfs mijn moeder, tantes en vriendinnen mee om de poppetjes te maken. Alle bestellingen worden met de hand gemaakt en zorgvuldig ingepakt. Lees hier meer over de houten poppetjes.

Moederdag cadeau, houten poppetjes moeder, houten poppetjes gezin | Sweet Petite Jolie    Houten poppetjes op klembord, houten poppetjes interieur | Sweet Petite Jolie  

 

SAMEN

Onze lieve kleine Jolie is mijn inspiratiebron, en Tijn is mijn lieve vriend die regelmatig spoedleveringen langs brengt bij onze verkooppunten. Ook kijkt hij kritisch en vooral zakelijk mee bij alles wat ik doe. Ja, dat zakelijk zijn vind ik wel een dingetje... laat mij maar lekker creatief bezig zijn, dat vind ik veel leuker! Maar goed, nu we groeien en ik er een groot deel van mijn tijd mee bezig ben moet ik er zelf natuurlijk ook iets aan over houden iedere maand. Tijn laat mij dat gelukkig regelmatig inzien!

 

BEDANKT!

Leuk dat je de tijd hebt genomen om de webshop te bezoeken en dit stukje over ons te lezen. Wij zijn enorm dankbaar voor alle leuke bestellingen, reacties en vertrouwen in Sweet Petite Jolie. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram!
 

Veel liefs,

Doenja, Tijn en Jolie

© 2020 - 2021 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel