Wenskaarten

Bij Sweet Petite Jolie vind je naast de houten poppetjes en armbandjes ook de leukste kaarten. Je vindt hier verschillende lieve kaartjes voor diverse gelegenheden. Stuur eens een lief kaartje naar een vriendin of een ik denk aan je kaartje wanneer iemand met verlies te maken heeft.

Al onze quote kaarten zijn zelf ontworpen en worden gedrukt op stevig papier. We hebben zowel ansichtkaarten als kaarten met envelop. De kaarten met inspirerende teksten zijn voor vele gelegenheden geschikt. Maar de kaarten staan ook fantastisch in je interieur! 

Bij Sweet Petite Jolie kun je de volgende quote kaarten kopen:

Wenskaarten algemeen
Onze wenskaarten algemeen zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Hier vind je bijvoorbeeld een kaartje met tekst 'Yay!' of 'Komt wel goed schatje'. Deze kaarten zijn ook leuk als interieur kaart. 

Wenskaarten feest & verjaardag
Deze tekst kaarten zijn geschikt voor een feestelijk moment of als verjaardagskaart. Je vindt hier bijvoorbeeld een tekst kaart met 'It's party time!' en 'Happy bday'.

Wenskaarten verlies
Soms zijn woorden moeilijk, maar kan een 'denk aan jullie kaart' voldoende zijn om te laten weten dat je aan iemand denkt. Hier vind je kaarten met spreuken zwart wit, zoals 'Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt'. 

Wenskaarten voor mama
Ben je op zoek naar een leuke moederdag kaart? We hebben verschillende soorten moederdag kaart met tekst, van '#momlife' tot 'Best stepmom award'. Zo'n kaart is ook leuk om bij een cadeautje te voegen!

Wenskaarten zwanger & geboorte
Wil je een kaartje sturen bij geboorte? Je vindt hier leuke tekst kaartjes met bijvoorbeeld 'You are so loved' en 'HOERA! Een meisje!. En zwart wit kaarten kunnen ook zéker bij geboorte. Is een vriendin van je zwanger? Hier vind je ook kaart zwanger tekst 'Eating for two'!

Specials
Tijdens de coronacrisis hebben we een bijzondere kaartenset ontworpen. Bestaande uit 8 verschillende wenskaarten met quote 'Wat ben jij een topper' en 'Stay HOME!'. De corona kaartenset vind je hier

Kaarten met tekst zijn altijd leuk om te geven en te krijgen. Zomaar, of bij een bijzondere gelegenheid. Wist je dat deze kaarten met zwart wit quote ook leuk staan bij onze BASIC houten poppetjes collectie?

© 2020 - 2021 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel