Nieuw!

Cadeau stolpje "Worden wie je bent..."

Artikel 1 van 58
€ 16,95 (inclusief btw)

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

In deze mooie stolp een quote in samenwerking met Woordenwensjes met daarnaast kleurrijke droogbloemen, in het formaat 10x15 cm, staat een poppetje. Voor het poppetje kun je kiezen uit: 

  • Meisje / vrouw
  • Jongen / man

Quote: "Je hoeft niet te voldoen aan de wensen van een ander. Zorg vooral dat je jezelf goed kent. Dan kun je groeien en mag je worden wie je bent".

LET OP! De combinatie droogbloemen kan afwijken van de afbeelding ivm wisselende voorraad van de droogbloemen bij onze leverancier.

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2024 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op! Vermeld even bij de opmerkingen wanneer je jouw bestelling graag wil ontvangen voor Sinterklaas of Kerst..