Sonny Angel : Town musicians series (limited edition)

Vorige Artikel 16 van 21 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Sonny angel - town musicians series (limited edition) : He may bring you happiness.

Sonny Angel is een klein engelenjongen die graag allerlei hoofddeksels draagt. Hij staat altijd aan je zijde om je aan het lachen te maken. Sonny Angel zorgt voor helende momenten in je dagelijks leven. Hij is een welkome aanblik bij de ingang van je huis, naast je bed, op je bureau en op zoveel andere plekken.

14 jaar zijn verstreken sinds de geboorte van Sonny Angel, die werd geboren om ons allemaal te laten lachen en een beetje plezier aan ons leven toe te voegen. Van de hoek van een kamer tot een prominente vitrine op een plank, hij heeft over de hele wereld gelach en genezing gebracht. 

*Let op!  Het belangrijkste kenmerk van Sonny Angel Mini Figures is dat elke serie uit 12 verschillende figuren bestaat (gewone serie). Sonny Angel maakt gebruik van blindboxverpakkingen; je weet niet welk figuur je krijgt totdat je er een koopt en de doos opent.

© 2020 - 2023 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op! Voor bestelling met de kortingscode via Shalimar kan de levering van je bestelling wat langer duren ivm de drukte. Excuses voor het ongemak.