Nieuw!

Houten standaard met droogbloemen en quote in samenwerking Woordenwensjes

Vorige Artikel 3 van 15 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Een mooie houten standaard met quote en droogbloemen (afmeting 5x15x15,5 cm) Dit houten standaard wordt geleverd inculsief quote naar keuze. 

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

LET OP! Combinatie droogbloemen kan afwijken van de afbeelding ivm de wisselende voorraad droogbloemen bij onze leverancier.

N.B. deze accessoire wordt gemaakt van hout. Knoesten en/of imperfecties kunnen voorkomen. Mocht je dit te storend vinden na ontvangst van het product, kan dit product op je eigen kosten geruild worden. 

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2022 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip!