Bewaarzakje van Lief Moment

Artikel 28 van 37
€ 6,95 (inclusief btw)

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

Dit mooie bewaarzakje is gemaakt door het merk Lief Moment. Wij vinden onze producten mooi bij elkaar passen dus besloten een samenwerking aan te gaan, zie hier het resultaat.

Naast het bewaren van de poppetjes in dit zakje, maakt het het geven van de poppetjes in dit mooi afgewerkte zakje nog leuker en specialer.

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2024 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op! Vermeld even bij de opmerkingen wanneer je jouw bestelling graag wil ontvangen voor Sinterklaas of Kerst..