Sweet Petite Jolie Kadobon

Artikel 1 van 11 Volgende
GRATIS

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Een kadobon zodat de ontvanger van deze bon zijn of haar gezin zelf kan samenstellen.

Kadotip! Geef de bon in een accessoire zoals een stolp, klembord of houten kader. Zo geef je al meteen een echt cadeau in plaats van enkel een bon in een enveloppe.

Excl. poppetjes, stolp en accessoires. Bestel deze hier.

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2021 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Door drukte kan de levertijd momenteel langer zijn dan je van ons gewend bent. We streven naar 2-8 dagen, met een uitloop naar 3 weken. Heb je een bestelling met spoed nodig? Plaats dan het product '4. Spoedbestelling' in je winkelwagen voor een meerprijs. We behandelen je bestelling dan met spoed. Bedankt voor je begrip!