Excl. poppetjes

NATURE Houten frame met quote & droogbloem

Artikel 12 van 17
€ 8,95 (inclusief btw)

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

In dit leuke houten frame (afmeting 14x3x14,5 cm) zet je je eigen gezinnetje in poppetjes. Het frame is gemaakt van rustiek hout. Wordt geleverd inclusief droogbloem, een quote-kaartje en optioneel een tweede quote.

LET OP! Het takje kan verschillen van soort en kleur, dit is omdat wij afhankelijk zijn van wat onze leverancier op het moment aan droogbloemen heeft. De poppetjes op deze afbeelding hebben het formaat L, M, S en XS.

Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

N.B. deze accessoire wordt gemaakt van hout. Knoesten en/of imperfecties kunnen voorkomen. Mocht je dit te storend vinden na ontvangst van het product, kan dit product op je eigen kosten geruild worden. 

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2024 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip! Let op! Vermeld even bij de opmerkingen wanneer je jouw bestelling graag wil ontvangen voor Sinterklaas of Kerst..