O v e r   o n s

 

 

 

 

Wij zijn Doenja, Tijn en Jolie.

 

Een Nederlands gezinnetje wonend in het bruisende Helmond. 
Al vanaf jongs af aan ben ik (Doenja) al bezig met het vinden van verfijndheid in kleine dingetjes. Knutselen en stileren zijn altijd al mijn hobby's geweest.

Na de geboorte van onze lieve Jolie nam dit 'knutselen' en stileren een heel ander niveau aan.

 

Graag vertellen wij jullie over het ontstaan van Sweet Petite Jolie en hoe trots wij zijn met alles wat wij tot nu toe bereikt hebben.


A r m b a n d j e s

Na de geboorte van Jolie maakte ik een armbandje van letter kralen met uiteraard de naam JOLIE. Na een post hiervan op Instagram kreeg ik reacties of ik de armbandjes ook voor de verkoop maakte. Dat was niet mijn intentie, maar ach, waarom niet als er vraag naar is?

En zo begon Sweet Petite Jolie.

Met mijn verslaving aan mooie en vooral op elkaar afgestemde en bij elkaar passende producten begon ik mijn Instagram account Sweet Petite Jolie via waar ik de armbandjes voor de verkoop aanbood. Samen met wat kiekjes van ons gezin, ons interieur en favoriete producten liepen de aantal volgers snel op. De verkoop van de armbandjes liep zelfs zo goed dat ik op een punt kwam om goed na te gaan denken of ik hier nog wel mee door wilde gaan. Ieder 'vrij' moment naast mijn werk en de zorg voor Jolie was ik bezig met het verwerken van bestellingen.


Het voelde gehaast en alsof ik niet meer zo volop kon genieten van mijn gezin. Tijd om te stoppen dus, of in ieder geval tijdelijk.

Je raad het al, dat hield ik niet heel lang vol. Het kriebelde te veel om bezig te zijn met wat ik zo leuk vond.

Ik probeerde mijn privé leven zo in te richten dat het goed te combineren zou moeten zijn. Omdat mijn hoofd altijd boordevol ideeën zit maar ik te weinig tijd heb om alles uit te werken komen er maar enkele dingen uit die ik echt goed kan uitwerken. Het begint met een post op Instagram en samen met de reacties van mijn volgers bekijk ik of het de moeite waard is iets verder op te pakken en goed uit te werken.

 

H o u t e n   p o p p e t j e s

Voor mijn schoonhouders maakte ik als kerstcadeautje een houten gezinnetje in een mooi lijstje. Helemaal op maat, alsof het hun eigen gezinnetje was.  

Na een post hiervan op Instagram stroomde de vragen binnen of ik ze ook in opdracht wilde maken. Omdat ik er zelf ook zo van genoten had om de poppetjes als cadeau te maken en te geven was dit wat ik graag uit wilde gaan werken.

Nu ruim een jaar later krijgen we iedere dag leuke bestellingen binnen en hebben wij inmiddels meerdere verkooppunten in Nederland en België. Daar zijn we best wel een beetje trots op!

Aangezien de vraag zo groot is, helpen zelfs mijn moeder, tantes en vriendinnen uit onze omgeving mee om de poppetjes te maken. Alles gebeurt met de hand en wordt zorgvuldig ingepakt.

S a m e n

Onze lieve kleine Jolie is mijn inspiratiebron en Tijn is mijn lieve vriend die regelmatig spoed leveringen langs brengt bij onze verkooppunten. Ook kijkt hij kritisch en vooral zakelijk mee bij alles wat ik doe. Ja, dat zakelijk zijn vind ik wel een dingetje... laat mij maar lekker creatief bezig zijn, dat vind ik veel leuker! Maar goed, nu we groeien en ik er een groot deel van mijn tijd mee bezig ben moet ik er zelf natuurlijk ook iets aan over houden iedere maand. Tijn laat mij dat gelukkig regelmatig inzien!

B e d a n k t !

Leuk dat jullie de tijd hebben genomen om onze website/shop te bezoeken en dit stukje over ons te lezen.

Wij zijn jullie enorm dankbaar voor alle leuke bestellingen, reacties en vertrouwen in Sweet Petite Jolie.

 

Om op de hoogte te blijven raden we je aan ons te volgen op Instagram, dan zie je waar we ons allemaal mee bezig houden, en ben je op de hoogte van alle nieuwtjes!

 

Veel liefs,

 

Doenja, Tijn en Jolie