Inkoopvoorwaarden

Onderstaande inkoopvoorwaarden zijn bedoeld voor verkooppunten van Sweet Petite Jolie. Deze zijn voor het laatst bijgesteld op 16 juli 2021. Zorg dat je voorafgaand aan een bestelling onze inkoopvoorwaarden checkt, bij het plaatsen van je bestelling gaan wij er vanuit dat je hier kennis van hebt vernomen en hiermee akkoord gaat. 
 


Assortiment

Wij bieden een greep uit ons complete assortiment aan voor de wederverkoop door onze verkooppunten. Dit heeft deels te maken met de kosten, inkoopprijzen, het kunnen maken van marge en dat wij het ook belangrijk vinden dat onze eigen, particuliere webshop ook een uniek en wisselbaar assortiment blijft houden. 

De producten die wij aanbieden voor wholesale zijn te vinden en te bestellen via onze speciale inkooppagina (opent in een nieuw venster).
 

Merkauthenticiteit 
Wij vragen van onze verkooppunten om de producten van Sweet Petite Jolie te verkopen zoals wij deze bedoeld en ontworpen hebben. Dat wil zeggen dat een verkooppunt niet het logo op de producten mag verwijderen, de producten niet mag uitbreiden met eigen kaartjes/creaties of op andere wijze wijzigingen aan mag brengen aan de door Sweet Petite Jolie verstrekte producten en productsamenstellingen. Wij vragen de verkooppunten ons merk te waarborgen met respect voor de uitvoering en uitstraling. 

Mocht een verkooppunt zich naar ons inziens niet houden aan bovenstaande voorwaarde, zijn wij genoodzaakt te stoppen met de samenwerking, en indien nodig juridische stappen te ondernemen. 

Heb je een eigen idee voor kaartjes of creaties die beter passen bij jouw winkel en/of doelgroep, neem dan gerust contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl. We denken graag met je mee in oplossingen en hebben ook de mogelijkheid om custom ontwerpen te realiseren voor jouw winkel in combinatie met ons assortiment. 
 

Productfoto's
Hier komt nog een stukje tekst over het downloaden van de productfoto's.
 


Prijzen en kosten

Adviesverkoopprijs
De prijzen die wij in onze eigen particuliere webshop hanteren, zijn gebaseerd op het feit dat hier nog verzamel-, inpak- en overige handelingskosten bij komen. De kopers hebben deze kosten niet wanneer de producten bij een verkooppunt in de winkel gekocht worden. 

Alle producten van Sweet Petite Jolie worden met de hand gemaakt en/of met de hand samengesteld. Om die reden kunnen wij het dan ook niet goedkoper aanbieden. Het staat een verkooppunt vrij om de verkoopprijs hoger te zetten dan de prijzen die wij hanteren als adviesverkoopprijs. Mocht je twijfelen of hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl. We denken graag met je mee.

Tip: check ook regelmatig onze webshop om je verkoopprijs te bepalen. Het kan soms zijn dat producten goedkoper of juist duurder ingekocht worden, afhankelijk van de materiaalprijs op dat moment. 
 

Verzendkosten

Voor onze verkooppunten hanteren wij verzendkosten van € 15,07 incl. BTW per pakket binnen Nederland. Dit doen wij omdat we graag zeker weten dat alle producten netjes arriveren bij onze verkooppunten. We laten hiermee ieder pakket verzekeren tot max. € 1.000,- van de inkoopwaarde en zorgen dat alles met zorg verpakt is met voldoende vulmateriaal i.v.m. breekbare spullen. Mocht een pakket zoek raken is het voor ons helaas geen kwestie van enkel order picken, maar dienen wij alle producten opnieuw met de hand te maken. 

De verzendkosten voor Belgische en Duitse verkooppunten zijn gelijk aan de verzendkosten voor particuliere bestellingen, deze pakketten zijn standaard verzekerd tot max. € 500,- van de inkoopwaarde. Lees daar hier meer over bij onze veelgestelde vragen (opent in een nieuw venster).

Bij wholesale-bestellingen in Nederland en België vanaf € 750,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 


Levertijd

Onze levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen in onze particuliere webshop, van hoeveel verkooppunten tegelijkertijd bestellen en van de grootte van de order. Tijdens drukke periodes, zoals de Kerstperiode, duurt het verwerken van bestellingen doorgaans langer. Dit komt omdat al onze producten met de hand gemaakt en/of met de hand samengesteld worden, en we niet alles oneindig op voorraad hebben. Over het algemeen hanteren we een (ruime) indicatielevertijd van gemiddeld 2-3 weken. We brengen je altijd op de hoogte van de verwachte levertijd, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ben je benieuwd in welke periode je het beste je bestelling kunt plaatsen of hoeveel wachtenden er voor je zijn? Neem dan gerust contact met ons op via info@sweetpetitejolie.nl
 


Feedback

Wij horen altijd graag wat verkopers en klanten van onze producten vinden. Heb je suggesties of bepaalde kritieken of tips die je vanuit je personeel en/of klanten hoort? Laat ons ze gerust weten! Wij gebruiken deze informatie om ons assortiment uit te breiden, aan te passen, te verbeteren en te finetunen. We vinden de feedback van al onze klanten erg waardevol en waarderen het als je met ons meedenkt. Mocht je feedback voor ons hebben, stuur ons dan een e-mail via info@sweetpetitejolie.nl. Alvast bedankt!

© 2020 - 2021 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel