Pink Ribbon

Cadeaudoosje "October is breastcancer awaraness month"

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

 

1 oktober start borstkankermaand: borstkanker heeft vele gezichten

Deze borstkankermaand slaat Nederland de handen ineen om vrouwen met borstkanker te steunen. Jaarlijks verandert het leven van ruim 17 duizend Nederlandse vrouwen – en hun omgeving - dramatisch vanwege de diagnose borstkanker. Door de behandelingen die worden ondergaan, maar ook door de onzekerheid die de ziekte met zich meebrengt. Borstkanker is een ziekte met vele, vaak onbekende gezichten die levens ingrijpend verandert.

( Tekst: https://www.kwf.nl/pers/1-oktober-start-borstkankermaand-borstkanker-heeft-vele-gezichten 

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. De kans is groot dat ook jij iemand kent.  Help mee en steun kankeronderzoek, voor alle mensen die zijn geraakt door de ziekte. Wij hebben onze cadeaudoosjes €1,- duurder gemaakt maar doneren €1,50 per verkocht doosje aan KWF kankerbestrijding. Jij doneert dus met de aankoop van een doosje €1,- en daar doen wij nog €0,50 bij.

Geef dit mooie betekenisvolle cadeaudoosje aan iemand die nog midden in het traject zit, iemand die net de diagnose heeft gekregen, iemand die gestreden heeft en de ziekte overwonnen heeft maar er nog dagelijks mee te maken heeft... Jij maakt een mooi gebaar en draagt daarnaast bij aan een donatie voor kankeronderzoek door KWF.

Deze doosjes zijn gevuld met een houten standaardje, kaart met quote, een poppetje en setje droogbloemen. Kant-en-klaar om iemand cadeau te geven! 

Afmeting doosjes 6,5 x 10 cm "October is breastcancer awaraness month. But for a survivor, it's every single day"

LET OP! Zowel de droogbloemen als de poppetjes kunnen afwijken van de foto qua soort en kleur. Voor de droogbloemen zijn wij afhankelijk van onze leverancier. Wij proberen zo veel mogelijk gelijke soorten kleuren te gebruiken. Wanneer er andere kleuren worden gebruikt zijn dat altijd zachte kleuren of kleuren in dezelfde lijn dus wanneer er beige of bruin is afgebeeld zal er nooit paars, blauw etc. worden gebruikt. Wij zorgen altijd dat het een mooi geheel is.

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2021 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel