Enkel te bestellen met onze poppetjes

Hout standaard "Moonillustration"

Vorige Artikel 13 van 32 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Dit mooie standaardje van hout ( afmeting 17x26 cm ) heeft gaatjes zodat je er droogbloemen in kunt zetten. Daarnaast heeft het een klemmetje waar je de mooie "Moonillustration" in samenwerking met Artstudio van Donzel aan kunt hangen.

LET OP! Langere levertijd voor dit product. Omdat deze houtsoort momenteel moeilijker te verkrijgen is.

Je kunt kiezen uit de Moonillustrations:

  • Family
  • To the moon and back

Deze set is enkel te bestellen in combinatie met onze houten poppetjes. Deze bestel je hier. Let er wel op dat verschillende formaten poppetjes voor de tekst kunnen komen te staan. Wij leveren dit standaard met  "Moonillustration" niet los. Voor een losse of gepersonaliseerde print verwijzen wij je door naar de Instagram pagina @artstudio_vandonzel.

Mocht je nu al in het bezit zijn van onze poppetjes en wil je dit standaard los bestellen om te gebruiken met onze poppetjes stuur ons dan even een mailtje info@sweetpeteitejolie.nl of een privebericht via onze Instagrampagina.

Waarom verkopen wij de "Moonillustration" niet los? Wij gaan graag samenwerkingen aan met andere creatieve ondernemers. Dit doen wij niet om er op te verdienen maar omdat we het leuk vinden om samen te werken. In onze webshop staat het verkopen van onze poppetjes centraal en daarom hebben wij de keuze gemaakt de illustrations niet los te verkopen. Daarvoor kun je het beste direct bij de creatieve ondernemer kopen waar wij mee samen werken.

LET OP! De combinatie van droogbloemen kan verschillen van soort en kleur, dit is omdat wij afhankelijk zijn van wat onze leverancier op het moment aan droogbloemen heeft.

Wordt geleverd optioneel incl. setje droogbloemen. Excl. poppetjes. Deze bestel je hier.

N.B. deze accessoire wordt gemaakt van hout. Knoesten en/of imperfecties kunnen voorkomen. Mocht je dit te storend vinden na ontvangst van het product, kan dit product op je eigen kosten geruild worden. 

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2022 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip!