Moederdag

MOEDERDAG BASIC huisje

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin samen in houten poppetjes. Kies voor een leuke familie opstelling poppetjes in een stolp of lijstje, op een klembord of houten frame. Of zet de familie poppetjes los neer, bijvoorbeeld met een houten huisje of houten ster. De keuze is reuze!

Dit leuke setje speciaal gemaakt voor moederdag bestaat uit een houten huisje, houten poppetjes, wenskaart, droogbloemetjes en is voorzien van een cadeauverpakking zodat het gehele setje mooi is in te pakken om met de nog zelf te schrijven wenskaart als een mooi geheel aan de liefste mama te geven is.

Stap 1: Kies de kaart:

  • Happy mothersday
  • Best stepmom award
  • Super mom

Stap 2: Kies de gezinssamenstelling.

Stap 3: Vermeld de gezinssamenstelling, bijvoorbeeld vader, moeder, zoon van 13 jaar en dochter van 7 jaar. Dit in verband met de grootte van de poppetjes, zodat het zoveel mogelijk op jullie gezin lijkt.

LET OP! Kleuren van de poppetjes zijn niet aan te geven. Wij maken een mooie kleurrijke combinatie in de stijl zoals je ziet op de foto's. Iets te bont? Kies dan voor de set NATURE HUISJE of het NATURE HOUTEN STANDAARD met droogbloemen. 

N.B. deze accessoire wordt gemaakt van hout. Knoesten en/of imperfecties kunnen voorkomen. Mocht je dit te storend vinden na ontvangst van het product, kan dit product op je eigen kosten geruild worden. 

Onze producten zijn handgemaakt en ondanks dat wij veel aandacht besteden aan de fotografie, kan het product in werkelijkheid iets afwijken van de foto. De producten zijn van hout, een natuurlijke nerf en/of imperfectie kan voorkomen.

© 2020 - 2022 Sweet Petite Jolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze producten worden met de hand gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Hierdoor hanteren we een langere levertijd dan je wellicht gewend bent van andere webshops. Je krijgt van Sweet Petite Jolie wel een uniek product, en we hopen op je begrip!